SILVA Granulat til strøelse

Pris fra: 3.300,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

 

Silva granulat er et produkt der opstår når man skriner træpiller,derefter skriner man granulaten så man for alt støv og fint smuld sigtet fra.

Produktbeskrivelse

 


Det er nemt at bruge SILVA granulat til strøelse.første gang der strøes,lægges et lag på ca. 4-7 cm,og derefter supplers der efter behov-alt efter boxsens størelse.Dere går ca. to sække til pr. uge,og så er hygiejnen i top. og der opbygges hurtig en tilpas fast og alligevel fjedrende og ledskånene madres til din hest. Granulat har en stor sugeevne op til 4,5 gang sin egen vægt er billig i brug,mindre lugt da træ optager store mænger Ammoniak ,og det giver et bedre indeklima i stalden. granulaten giver ingen støv er derfor medvirkende til at forbygge allegier og sydomme i luftvejene. Ved udmugning fjern kun møg og de helt våde områder i boxen.


Et tip. lette våde pletter i boxen løftes når hesten er på fold så vil de tørre ud igen.Er man ikke tilhænger af 100% brug af træpiller eller granulat kan man med fordel bruge 1/2 træpiller eller granulat og 1/2 spåner eller halm,læg træpillerne eller granulaten midt i boxen og spåner eller halm udenom så undgår du at hesten traver det hele ud til boxkanterne og der bliver bar bund i midten af boxen.


Emb. 13 kg pr sæk og 56 stk. pr pall.